vineri, 7 martie 2014

Nevoia de o zi .....                                        
Iubita , Mama si celelalte femei , dragele mele , daca nu ati aflat intre timp ,a venit , a sosit , ea , unica  zi ,cand asa adunate ca oile la muls , primiti de la iubiti , soti, amanti , copii si toti vecinii intalniti azi,“voiosul “si “caldurosul” : La multi ….!
Stiu ca va puteti lipsiti de aceasta zi daca in celelalte  364 de zile  ati fi sarbatorite , omagiate si f… , dar in cele mai multe cazuri nu se intampla asta si asa s-a nascut O ZI ! ;o amarata de zi ce se consuma repede si pentru a o putea uita , unii din regnul masculin , a doua zi isi ineaca “fericirea” in 40 de pahare de la  40 de sfinti !
Cred ca meritati mai mult, mai intens, mai profund , aveti de facut ceva simplu si ……:) biblic : „Cere şi ţi se va da!” „Adevărat vă spun că dacă aţi avea credinţă cât un grăunte de muştar, aţi zice muntelui acestuia «Mută-te!» şi s-ar muta; nimic nu v-ar fi cu neputinţă.” (Matei 17, 20).
Cum ne invatati  , asa facem !
Sa aveti cate zile vreti pline de evenimente memorabile !
Cu respect , admiratie , simpatie , iubire si  imbratisarile alese 


Un comentariu:

  1. Interesant!
    Am inceput un nou blog. Ai dori sa ne urmarim reciproc? Numai bine si te astept pe la mine http://gandurisiintrebarisecrete.blogspot.se/

    RăspundețiȘtergere

ARATA CE GANDESTI ...