duminică, 11 decembrie 2011

ITI VREAU ...............BINELE !



DE CATE ORI AȚI AUZIT ACEASTA PROPOZIȚIE ? DE CATE ORI AȚI ROSTIT-O ?
SUNTEM ASA BUNI SFĂTUITORI , FINI CUNOSCĂTORI , TALENTAȚI PSIHOLOGI , CÂND E VB DE ALTE VIEȚI.............NE LOVEȘTE UN " DIVIN ALTRUISM ".
CE ESTE RĂU ÎN A DORI BINELE ? DAR CUM SE DOREȘTE ACEST BINE ? DUPĂ O DISCUȚIE ÎN CARE CEL CARE IȚI "DOREȘTE" BINELE PUNCTEAZĂ DECISIV : " NU INTELEGI CA IȚI VREAU BINELE ??? "
FORMA ÎN CARE ESTE ROSTIT ACEST GÂND ANIHILEAZĂ ACȚIUNEA LUI ; EL VA RĂMÂNE ÎN STADIU DE "IȚI VREAU" ȘI NIMIC MAI MULT .
ÎȚI VREAU BINELE .............NU MAI FUMA ! NU MAI BEA ! ....... ETC ;ASA DECURG DE CELE MAI MULTE ORI "BUNĂVOINŢEI" NOASTRE.
" PENTRU CA ÎMI DORESC SA-ȚI FIE BINE ;VREAU SA TE AJUT ! CU CE TE POT AJUTA ?" ACEASTA FRAZA IMPLICA ACȚIUNE ; DETERMINARE SI IMPLICARE .
CÂND O SA MAI DORIȚI; CA CELUI DE LÂNGĂ VOI SA-I FIE BINE NU LĂSAȚI CA ACEST GÂND SĂ RĂMÂNĂ......... DOAR UN GÂND !
“Indiferent ce faci, fa permanent un lucru in sinea ta: fii constient ca tu faci acel lucru. Fii constient de tine cand mananci, cand mergi, cand asculti, cand vorbesti. Cand esti suparat, fii constient ca esti suparat. Aceasta permanenta neuitare de sine creeaza in tine o eneregie foarte subtila. Incepi sa fii o fiinta cristalizata.
In mod obisnuit esti o masa fluida, o combinatie de multe lucruri, fara un centru. Lucruri in constanta deplasare si schimbare, fara un stapan inauntru. Constienta te face stapan. Si cand spun stapan, ma refer la prezenta - o prezenta continua. Indiferent ce faci sau nu faci, un lucru trebuie sa fie constant in constiinta ta, si anume ca Existi. - OSHO "

10 comentarii:

  1. ALT-OM...frumos...totul este relativ..de noi depinde sa schimbam ceva...si apoi cand te apuci de ceva..pai du frate pana la capat...nu?:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate gandurile noastre ...lansate in Univers...lasa urmari....Suntem optimisti...primim optimism...suntem tristi ....aruncam cu vorbe...primim innapoi...tot... si uneori poate inzecit....
    Frumos...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. DEVILL PRIETENE MULTI ARUNCA CU VORBE ......
    DOI DACA SINTEM SE NUMESTE CA SINTEM MULTI !

    FreziaViridis : UNIVERSUL TRANSMITE ! UN GAND BUN NU POATE ADUCE CEVA RAU CU EL , NOI SINTEM RASPUNZATORI DE CEEA CE TRANSMITEM UNIVERSULUI !

    O SAPTAMANA LINISTITA LA TOTI !

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa stii ca nu e usor nici sa arati ca-ti pasa si sa treci de la vorbe la fapte . Oamenii sunt suspiciosi, se intreaba ce interes ascuns ai. Iar la final cand ti-ai indeplinit "misiunea salvatoare " - sa zicem , poti avea supriza de a fi intrebat " bun si acum ce vrei , statuie ?"
    Conteaza doar ca tu fata de tine ti-ai facut datoria de om si dormi linistit noaptea - si sentimentul asta face sa se merite efortul de a face concret tot ce poti pt cei din jur.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ella : BUN GASIT !
    MULTE OBSTACOLE SE VOR GASI IN CALEA FAPTELOR BUNE , DAR CAND ACEST " BINE" NU ESTE DOAR VORBE-N VANT ,FINALUL ESTE IN SUFLET . DACA AI PARTE DE O INTREBARE IN GENUL CELEI SCRISA DE TINE .....POSIBIL SA FI DORIT MAI MULT TU SA " AJUTI " DECAT CEL AJUTAT .DIN ACEST MOTIV ESTE INDICAT SA PRINZI MANA DOAR CARE ESTE INTINSA .
    ACTIUNEA NOASTRA NU SE REZUMA LA A FACE BINE , EA ESTE O DORINTA DE A FACE O ZI ALTFEL UNOR OAMENI .

    RăspundețiȘtergere
  6. unii chiar ne vor binele ... nu tre pus totul pe balantza relativitatii , cum face Dev

    RăspundețiȘtergere
  7. Suflet : sa-ti raspund...sau sa te las....mai bine-mi vad de treaba mea...care cu siguranta nu este treaba ta!..spor la tras pe nas...

    RăspundețiȘtergere
  8. ALT-0M : prietene...ai vizita lui suflet..simte-te mandru...:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Suflet de c....: IN MODUL FIRESC, FIINTELE DRAGI SUFLETELOR NOASTRE SINT CELE CARE DUC ACEASTA DORINTA DE BINE SI IN PRACTICA , DAR ... UITE CA VIATA ESTE RELATIVA , CATI OAMENI TE AJUTA SA-TI FIE BINE,IN MOD ALTRUIST ?
    " PENTRU CA ÎMI DORESC SA-ȚI FIE BINE ;VREAU SA TE AJUT ! CU CE TE POT AJUTA ?" DE CATE ORI AI FOST INTREBATA ASA ?

    RăspundețiȘtergere
  10. DEVILL PRIETENE AM LOC PENTRU TOTI ! SUFLET DE C** NU ESTE VEDETA SA-I CER AUTOGRAF, NU PENTRU MINE .

    RăspundețiȘtergere

Spune ce gândești, gândește ce spui :