marți, 24 decembrie 2013

Leru-i ler !



Mos Batran(Craciun) cu par .... pe moaca , sa nu mai ai parte de tuica ,poate asa ajungi la copchii ce te asteapta , eu am crescut nu te mai astept , plec de acasa !
De Craciun fii mai bun ,fii adevarat …. cine poala mea a spus asta ! Adica in restul anului o ardem huidumeste si uite ca avem o zi sa ne spalam pacatele , misto !
Cu urarile stam bine , impartim la toti , sunt moca ! Daca  credem sau nu , mai putin important , imi spui : “Craciun fericit !” iti spun : “Hai sictir “  “Sa fie la toti ! ”  si uite asa ne avem ca fratii !
 Prietenasii mei , Craciunul are si o semnificatie religioasa , o mai baga cineva in seama ?
Fie ca ……. adica ceva asa de pomana , fie si de la mine , aiurea , dar asa suna 80% din aceste “urari” .
Sa aveti grija  de sufletul , trupul si mintea voastra , azi , maine si mereu !
Leru-i ler  si iar ler ! ! !

4 comentarii:

  1. Moo...cei pe care ii doare n pendix de urarile sincere, trec mai departe. Io raman o tzara la tine acilea, sa mi dai un cozonac..sti tu de care=))..Fratica, Leru i ler cat si cand vrem noi. Ca multi ii cunosc sau nu insemnatatea, ar trebui sa ne doara la...patina(vorba ta). Asa ca, deschide ti apetitul pentru un toi de tuica, da cateva picaturi pentru mortii nostri, si hai sa ne rugam de Bunul sa ne tina asa zavzeci, dara curati la suflet. Te imbratisez, Leule! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Apoi no...eu in afara de sictir...pe mos ce am priceput din etichetele alese de tine,e chestia cu ipocrizia...amu,nu stiu,a noastra sau a mosului burtos diabietic,intoxicat de vin si dulciuri?o chestie misto este ca indiferent de afisari,unii oameni raman puri interior,cu trairi maxime...de asta si darul -esenta a Craciunului nu poate fi primit de oricine...is multe confetti interior sa para cool...sau in trend?cum era?deci sictir mosule ca ce e in corazon e intre mine si divinitate...mistoc...sa te imbratisez si pup ca asa e blogosferic bine.:-)

    RăspundețiȘtergere

Spune ce gândești, gândește ce spui :