vineri, 25 noiembrie 2011

DIN VIATA ..........MEA !


POVESTEA LUI BUDDHA POVESTITA DE OSHO ESTE FOARTE INTERESANTA ; ACEST GANDITOR PINA LA VARSTA DE 29 DE ANI A "TRAIT" INTR-UN GLOB DE CRISTAL FARA SA STIE CE INSEAMNA BATRINETEA ; BOALA ; FERICIREA -NEFERICIREA .......
OARE CATI DINTRE NOI VOR SA TRAIASCA ASA ? NIMENI ; SINT ABSOLUT CONVINS ; FIECARE DIN NOI INCA DE LA NASTERE E SORTIT MORTII ; MOARTEA INCEPE DIN ZIUA IN CARE TE NASTI . DUPA NASTERE , NU AI CUM SA SCAPI DE MOARTE SI DIN ACEST MOTIV PERPETUAM ACEASTA INDRUMARE :"TRAIESTE-TI VIATA!" IAR APOI INCEPEM SA INVATAM CUM .
NOI OAMENII SINTEM CREATURI PLINE DE VANITATE ,UNEORI MA OPRESC DIN VANITATEA MEA SI URMARESC CE FAC ALTII ; OARE O FAC TOT DIN VANITATE ?
AVEM TOT FELUL DE GANDURI ; IDEI ; DORINTE ; IUBIRI............AVEM "PORNIRI" DECENTE CAT SI INDECENTE ; FRUSTRARI SI TRAUME ; AVEM CALITATI SI DEFECTE ............
AM COPILARIT INTR-UN CARTIER NUMIT "RAU FAMAT" ,UNII S-AU RIDICAT FRUMOS ; ALTII SE LAUDA CU CEI CARE S-AU RIDICAT ; ALTII SINT ANONIMI ; ALTII SINT IN TRAGICUL "CONVOI", AM AMINTIRI DIN ACEASTA COPILARIE , LA FEL CA VOI , DE TOATE FELURILE , DE LA CELE DE AVENTURI , LA CELE ...........TOATE AU FACUT SA MA FORMEZE SA-MI FACA "BULETIN" DE ASA ZIS OM . ANII AU TRECUT IAR DIN SI PRIN VIATA AM ADUNAT SI MULTE C****URI , EU MA TOT "SPAL" DAR SA STITI CA UNEORI MAI MIROS , VOI CUM SCAPATI DE ELE ; DE ACEL MIROS?
SA PASTRAM IN NOI TOATE CELE TREI VIRTUTI .........(HEEI !!!CATI OARE STIU CARE SINT ELE?)CREDINTA ;NADEJDEA SI DRAGOSTEA ,SINT DOBINDITE IN CURSUL VIETII ; SAU PRIN ACEST CURS AL VIETII SI FACEM APEL LA ELE MEREU PE RAND ;DOAR CAND SINTEM "STRINSI CU USA".
VOI INCHEIA "APOTEOTIC"INTREBANDU-VA : TOT CE ESTE PE PAMINT ARE UN PRET SI ESTE DE CUMPARAT ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ARATA CE GANDESTI ...