marți, 3 ianuarie 2012

A FI SAU A NU FI ……..

               

       
A  PLECAT ! ! ! ANUL CEL VECHI , EVIDENT . URAAAA SI LA MAI MULTI ! SA TOT PLECE ANII CA APOI SA CANTAM “ ANII MEI SI TINERETEA NU STIU DOAMNE CUM S-AU DUS “……
INCEP PROMISIUNILE PERSONALE , DE LA CELE DE GENUL : “ SA MOARA NECAZUL , ANUL ASTA NU MAI FUMEZ ! “ ,“ANUL ASTA NU MAI FAC DINTR-ALEA …… FAC ALTELE “ , PANA LA CELE UMANITARISTE : LIBERT­É , ÉGALITÉ , FRATERNITÉ .
SINTEM  " AJUTATI " , CU CITATE , CUGETARI  MOBILIZATOARE SAU DE UNII CARE SE CRED PERSUASIVI SI  NE SPUN CUM ESTE BINE SI CUM ESTE RAU.
UN AN IN CARE IAR NE  VOM JUCA DE-A BABA OARBA CU BINELE SI RAUL , IN CARE ALEGERILE  NE VOR INFLUENTA VIATA , MAI MULT SAU MAI PUTIN  , UN AN CAND VOM INCERCA SA FACEM CAT MAI PUTINE COMPROMISURI ........
INCEPEM MOTIVATI , MEREU SINTEM , DOAR ESTE ANUL NOSTRU , VIATA NOASTRA , PE PARCURSUL LUI SE INTIMPLA SA MAI UITAM , CA AVEM DOAR O VIATA , SA FACEM MISTO DE SANATATEA NOSTRA , SA NE CREDEM NEMURITORI  SI SA CREDEM CA UN SIMPLU „ IARTA-MA „ REZOLVA TOT CE FACEM GRESIT SI CE RANIM , UNEORI SA CREDEM CA MINCIUNA ESTE MAI PRESUS DE ADEVAR SI VANITATEA NE FACE MAI UMANI .
OFFFF !  SOLICITANT  AN O SA AVEM , DAR SA NE AJUTE  BUNUL SA FIM SANATOSI SI SA RAMANEM OAMENI !

  

5 comentarii:

 1. Mi am promis ca nu voi mai fuma ..dar am dublat portia..mi am promis ca nu voi mai iubi himere..dar continui sa iubesc..si mi am promis ca voi fi langa tine..atat cat pot..si sunt! Dap..o viata avem..merita traita,intr adevar..Si inca ceva..IARTA MA..sti tu pt ce! Kisses..

  RăspundețiȘtergere
 2. LEOIACOO ! UNDE TE STRANG PANTOFII ?
  FUMEAZA DACA ASTA VREI , STII RISCURILE DOAR ESTE CADRU MEDICAL , BINE CA IUBESTI HIMERI SI NU IUBESTI HIENE ! IAR CU RESTUL , SA FIM NOI SANATOSI !
  "Vreme trece, vreme vine,
  Toate-s vechi si noua toate;
  Ce e rau si ce e bine
  Tu te-ntreaba si socoate;
  Nu spera si nu ai teama,
  Ce e val ca valul trece;
  De te-ndeamna, de te cheama,
  Tu ramâi la toate rece. GLOSSA- MIHAI EMINESCU "

  RăspundețiȘtergere
 3. A inceput....ce urmeaza?...doamne..doamne...
  TOT CEEA CE VREI TU SA SE INDEPLINEASCA!

  RăspundețiȘtergere
 4. Devill Advocate:SA NE AJUTE BUNUL DUPA SUFLETUL !

  RăspundețiȘtergere

ARATA CE GANDESTI ...