duminică, 15 ianuarie 2012

RELATIA MEA .............SPECIALA


CE ATI FACE CU A DOUA SANSA LA VIATA , DAR CU A TREIA ?
OMUL ,MURITOR PRIN DEFINITIE, NEMURITOR PRIN SPIRITUALITATE, IN ACEASTA VIATA ARE PREOCUPARI DIN CELE MAI DIVERSE SI DE CELE MAI MULTE ORI , LA URMA,MULT MAI LA URMA ISI FACE GRIJI DE CEEA CE ARE IN INTERIOR ............UNEORI AM FOST CARACTERIZAT CA AM UN CINISM DE OM NEBUN , POSIBIL , DREPT URMARE AM SA VA PROVOC IMAGINATIA INTREBINDU-VA:"LA MOARTEA CELUI DRAG VOUA , BUNUL FACE O LICITATIE , FIECARE SA OBTINA CEVA DIN CEL CARE A PLECAT , CE VA DORITI ??"
DACA REUSITI SA RASPUNDE-TI , NU ASTEPTATI SA MOARA , OBTINE-TI ACUM !!!!
IN URMA CU 25 DE ANI , AM AVUT UN PRIM CONTACT CU "DOAMNA " MOARTEA , AZI TRAIESC INTR-O SEMIINCONSTIENTA CA EU AM AVUT O A DOUA SANSA , CUM DE ALTFEL O FAC MULTI DIN APROPIATII MEI . ALERGAM , NU MAI AVEM TIMP , VREM MAI MULT SI MAI BUN , UITAM , EVITAM.........., MULTI DINTRE NOI STIM TEORIE ,"CARPE DIEM " NE ESTE CUNOSCUT DOAR FILOZOFIC , DE CELE MAI MULTE ORI , PENTRU CA AJUNGEM LA O CONCLUZIE TRISTA : SINTEM SCLAVII PROPRIULUI MOD DE VIATA . CITIM SI INTELEGEM MULTE IDEI MOBILIZATOARE , SPUNEM CA ASA O SA FACEM , NU VOM MAI FI ATIT DE AXATI PE MUNCA , PE FUGA , O SA DESCHIDEM OCHII , NE VOM BUCURA DE CE AVEM IN JURUL NOSTRU , NE VOM BUCURA CA SOARELE RASARE SI AVEM VOIE SA FIM EGOISTI , SA SPUNEM CA RASARE DOAR PENTRU NOI .   SI RAMIN DOAR VORBELE ...........

10 comentarii:

 1. Multa lume nu pretuieste cu adevarat viata.:) Ba unii, indraznesc sa creada ca o pot termina cand si cum vor ei, fara sa reflecteze prea mult la esenta.
  Asa cum atunci cand dam de greu, ne aducem aminte de Dumnezeu, cand trecem razant prin rasuflarea mortii, atunci ne dam seama cat de frumos este sa ai dreptul sa mai traiesti inca ceva ore, zile, saptamani, ani. Stii, toti vor sa ajunga in rai, dar nimeni nu vrea sa moara.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. DESPRE CEI CARE ALEG SA FACA PUNA PUNCT ESTE DIFICIL SA VORBIM , CURAJUL LOR MULTI ´NU IL POT INTELEGE.
   VIATA NU ESTE PRETUITA LA JUSTA EI VALOARE DE MULTI PENTRU CA MODUL DE A TRAI SI SIMTI ESTE INDIVIDUAL .

   Ștergere
 2. eu as pune altfel intrebarea: oare meritati o a doua sau a treia sansa la viata cand nici cu asta una nu o scoateti la capat?
  .. de parca ar tine vesnic, si atunci, la capatul drumului o sa cerem toti doamnei cu coasa inca "un pic"

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. POATE NU O MERITAM , DAR BUNUL STIE DE CE NE OFERA SANSE ...... SI UNII POSIBIL SA AFLE .
   INCA " UN PIC" CER CEI CARE AU TRECUT PRIN VIATA,DAR VIATA NU A TRECUT PRIN EI .

   Ștergere
 3. a doua sansa la viata? pt ce? nu am lacrimi decat pt o viata...deeeci....

  RăspundețiȘtergere
 4. "SINTEM SCLAVII PROPRIULUI MOD DE VIATA"

  Nu stiu ce as face daca as mai avea inca o sansa, sau o a treia sansa, cred ca as incerca sa nu mai gresesc asa mult si as aprecia mai mult viata.

  RăspundețiȘtergere

ARATA CE GANDESTI ...